Udvanding af myregift

Udvanding af myregift til udendørs brug

Udvanding af myregift bliver benyttet til udendørs brug. Det er et effektiv middel til at bekæmpe myrerne på, så du kan nyde sommeren udendørs uden myre problemer. Midlet fortyndes med vand og udvandes i myrernes indgangshuller. 

Udvanding af myregift et effektiv middel

Oplever du aktiviteter af myre udenfor, er det vigtigt at du sætter hurtigt ind. Kommer du ikke problemet til livs udendørs, kan der være risiko for at problemet trænger ind i huset. Så er du plaget både ude og inde.

 

Udvanding af myregift fortyndes med vand. Der medfølger en indlægsseddel, hvor forholdene står beskrevet, så det bliver de rigtige blandingsforhold. Benyt eventuel en vandkande med brusehoved effekt, eller en forstøver til at vande området der er plaget. 

Udvanding af myregift er bedst at vande i og omkring indgangshullet til boet, så det kan trænge ned i boet.

 

Det kan også være en fordel at udvande myregiften langs husmuren, da flere myre har gangstier langs soklen. Ellers kan det benyttes i bedet, i græsplænen og fliserne på terrassen eller indkørslen. 

 

Efter udvandingen er det vigtigt at der ikke opholder sig børn eller husdyr, på de udvandede områder før det er tørt igen.

Udvanding af myregift til ansvarlig brug

Når man køber skadedyrs produkter til bekæmpelse, er det altid vigtigt at læse den medfølgende indlægsseddel. Det er for at kunne håndtere produktet på rette vis, men også for at blandingsforholdene bliver overholdt. 

 

Endvidere er det også vigtigt at udvise ansvarlighed, både i håndteringen, men også i opbevaringen. Flere af produkterne skal opbevares udenfor børn og husdyrs rækkevidde.

Udvanding af myregift produkter

Det er muligt at finde flere effektive udvandings myregift midler på nettet, her kan du finde det helt store udvalg. Det er også muligt at læse om midlerne, og derudfra vælge det produkt der passer bedst til dig og dit problem.