Byg selv din terrasse

Drømmer du om en terrasse, hvor du kan nyde de lune stunder med dem, du holder af? Så er du ikke alene. Terrassen er efterhånden blevet fast inventar i de danske haver. Og selvom det måske lyder som et større arbejde, er dét at bygge sin egen terrasse faktisk en relativt overkommelig opgave.

 

Hvorfor have en terrasse?

Det er ikke for ingenting, at terrassen er populær. En terrasse kan nemlig skabe de perfekte rammer for både samvær med andre og kvalitetstid i dit eget selskab. I løbet af forår og sommer kan du invitere på udendørsmiddag under stjernerne. Du kan også bruge dine fridage på at sætte dig til rette med en god bog i din liggestol og nyde fuglekvidderet og vindens blide væsen.

Før du kan begynde at se frem til sådanne stunder, skal terrassen selv sagt være på plads. Og hvis du har brug for lidt hjælp til at komme i gang, kan du glæde dig ved, at hjælpen kan hentes på en guide om byg selv terrasse. Siden vil helt sikkert gøre det nemmere for dig at komme i gang med at få bygget din drømmeterrasse på både ordentlig og effektiv vis.

 

Hvor længe tager det at bygge en terrasse?

Mængden af tid, som det vil tage at bygge terrasse, afhænger af flere forskellige ting. Det vil blandt andet komme an på, om du har erfaring med håndværksarbejde, om du får hjælp af andre og hvor stor en terrasse, du har i tankerne. Som regel kan arbejdet klares på et par måneder. Men dét gør sig naturligvis kun gældende, hvis du lægger en udførlig plan for dit arbejde, før du for alvor går i gang.

 

Hvilket materiale skal jeg bruge?

De to mest almindelige terrassematerialer er sten og træ. Når du skal til at beslutte dig for et materiale, kan du med fordel vælge ét, du synes er pænt både nu og på sigt. Hvis du er i tvivl om, hvilket materiale der passer bedst til dine behov, kan du med fordel orientere dig grundigt på Bygmas hjemmeside. På siden finder du masser af information om både byggeproces og materialevalg. Finder du ikke, hvad du leder efter, bør du kontakte Bygmas kundeservice. I dagtimerne fra mandag til fredag sidder der altid en medarbejder klar til at besvare alle de spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med dit terrasseprojekt. God arbejdslyst – og rigtig god terrasse.