Hyster truck er lig med kvalitet

hyster truck

Amerikanske Hyster truck er kendt verden over for deres kvalitetstrucks. I Danmark er de eftertragtede for deres kvalitet og gode holdbarhed, og driver du virksomhed i Danmark, og vil du gerne have fat på en Hyster truck, så skal du kontakte danske ProTruck, som er eneleverandør af Hyster trucks.

Specialdesignet Hyster truck

ProTruck laver specialløsninger i verdensklasse, og ingen opgave er for stor eller for lille.

At de tilbyder specialløsninger betyder at de tilpasser Hyster truck til dine behov. Så har du et meget specifikt behov som du gerne vil have, at din nye Hyster truck skal kunne, så kan Protruck klare opgaven. Fordi de specialdesigner de trucks de forhandler med, får du også er service og en ydelse, du ikke kan få andre steder, og som du ikke blot kan købe hos en anden forhandler. At kunne specialdesigne og truck efter dine behov er resultatet af mange års erfaring og know how, som ikke opbygges på kort tid. Det er også din garanti for at kvaliteten er helt i top.

Kendetegn ved Hyster truck

Hyster truck er nemme at kende fra andre trucks, og her taler vi ikke blot om at kunne læse og se et mærke, som er på siden af trucken. Nej, vi taler om de egenskaber og kvaliteter, der er ved en Hyster truck, som gør den elsket verden over. Kendetegnene ved Hyster trucks er sublim førerkomfort, robusthed og med et væld af tilpasningsmuligheder. Hyster truck er resultatet af mange års truck fremstilling i USA, og de nye trucks på markedet er derfor resultatet af mange, mange års evige forbedringer, indtil den helt perfekte maskine står der.

Eneleverandør af Hyster trucks

I Danmark findes kun en forhandler af Hyster truck, og det er ProTruck, som har en filial både i Jylland og på Sjælland. Som nævnt ovenfor bliver Hyster truck specialdesignet på eget værksted, såfremt du har specielle ønsker, og det forkorter både leveringstid og -pris. Det hele foregår simpelthen i Danmark. At der findes en forhandler af Hyster truck i Danmark, betyder også at selve leveringen af trucken bliver kortere og billigere for dig, i forhold til at bestille hjem fra udlandet.

Unikke Hyster truck speciallavet på eget værksted

Vil du have dit eget logo og dine egne farver på din Hyster truck, så klarer ProTruck dette på eget værksted, hvor et team af dygtige mekanikere er klar til at udføre dine specielle ønsker. Resultatet er enestående trucks, som ikke fås andre steder, og som er helt unikke. ProTruck har et stort udvalg af Hyster truck til rådighed, der er beregnet til forskellige erhverv og Hyster truck med forskellig kapacitet. Nogle Hyster truck er velegnet til container terminaler som havne, mens andre er beregnet til beton, stål eller træindustrien. Tag en snak med de kompetente fagfolk, som arbejder hver dag for at du får den helt rigtige Hyster truck. ProTruck har eget reservedelslager, mekanisk værksted, smedeværksted, laderum til batterier, vaskehal, pladeværksted, malerværksted og egen sandblæse-kabine, så du er virkelig i gode hænder med din Hyster truck. Se mere om selve mærket Hyster her.