Misioo har alt hvad du skal bruge for at give dit barn en god motorik

Børn leger i Misioo boldbassin

Med Misioo kan du og dit barn nemt forebygge den dårlig motorik. Misioos mest populære produkt er deres boldbassin, hvilket der også er god grund til. Boldbassinet er super godt og udover at skabe et legeområde kan den også være med til at træne barnets motorik. Du kan finde det populære Misioo boldbassin hos LittleHappy i forskellige farver og størrelser.

Det er vigtigt at forebygge den dårlige motorik, fordi den kan påvirke barnet ind i deres teenage- og voksenliv. Med Misioo behøver motorik træning ikke at være en kedeligt. Her kan motorik træning blive en sjov leg, som barnet har lyst til at lege. Udover at træne barnet motorik er det også vigtigt at sport bliver en del af barnets hverdag, for at holde barnet sund og rask.

 

Mulighed for træning af motorik med Misioo

Der er mange forskellige måder man kan træne motorikken på med Misioo boldbassin og rutsjebane. Tumleleg er en af de mest populære og nok også en af dem barnet synes er sjovest. Derudover kan barnet også træne deres kast og gribe bevægelser ved at kaste med bolde frem og tilbage med fx en forældre. Til sidst lærer barnet også meget af at lege med sine venner.

  • Tumleleg: I Misioos boldbassin er det oplagt at tumle rundt i boldene. Barnet vil have mulighed for at hoppe ned i boldene og svømme mellem dem. På boldbassinet er der også mulighed for at sætte en rutsjebane på, som gør, at barnet får endnu mere fart på. Alt dette vil skabe bedre motorik hos barnet samt at barnet har mulighed for at få pulsen op.
  • Kaste og gribe: Når barnet kaster og griber med boldene fra boldbassinet vil barnet også få trænet sine kaste og gribe bevægelser samt øje-hånd koordination. At kaste og gribe med bolde er en rigtig lærerig leg for børn, fordi de indgår meget teknik i at kaste og gribe på den bedste måde.
  • Leg med venner: Boldbassinet og rustjebanen fra Misioo lægger op til leg med vennerne. Når barnet leger med sine venner lærer han/hun rigtig meget, men de får også trænet deres motorik. Det kan være at de tumler rundt i bassinet sammen, kaster og griber boldene eller noget helt tredje. Børn er også super gode til selv at finde på lege.

 

Vigtigt med en god motorik

Det er rigtig vigtigt at børn har en god motorik, fordi at hvis de har en dårlig motorik vil det kunne påvirke dem ind i deres teenage- og voksenliv. Børn med dårlig motorik har tit svære ved at læse, koncentrere sig og kan føle ubehag ved berøring. Hvorimod børn med god motorik vil tit være bedre til at forme sociale relationer og generelt agere i sociale sammenhænge. Det er derfor vigtigt at barnet får trænet motorikken i en tidlig alder. Ved at lade sport og motorik træning blive en del af hverdagen, kan man nemt forebygge den dårlige motorik. Motorik træning kan fx være at lade barnet lege med bl.a. Misioos boldbassin og rutsjebane. Motorik træning behøver ikke altid være noget, som er kedeligt det kan også i dette tilfælde være sjovt og lærerigt.