Terrassevarmer med infrarød teknologi

I de nordiske lande lider vi af kulden året rundt, hvilket kan tvinge os indendørs – selv på en sommeraften. Restauranter og caféer opstiller varmelamper, så deres gæster fortsat kan nyde besøget udendørs, selv når vejret kæmper imod. Du kan med god grund skaffe dig en terrassevarmer til haven, og det er bestemt værd at undersøge infrarød teknologi til dette.

Billigere end gas

Terrassevarmere, der bruger gas, er kendt for at give rigtig meget varme, men det er ingen hemmelighed, at det koster noget, hver gang du skal fylde gastanken op. Med en infrarød terrassevarmer undgår du at skulle ud at købe mere gas hele tiden, da den er eldreven. Dens ydeevne sikrer dig også, at du kan have glæde af den i mange år. Den infrarøde terrassevarmer kan varme området mere effektivt end terrassevarmeren med gas, da den gør det på en helt anden måde. I stedet for at bruge en masse energi på at opvarme luften vi opholder os i, så udsender denne varmelampe infrarøde bølger, der direkte opvarmer dem, der bliver ramt af bølgerne. På den måde tager det ganske kort tid, fra du tænder lampen, til du kan begynde at mærke varmen i kroppen. Derudover udsender den infrarøde varmelampe stort set intet rødligt restlys, hvilket gør oplevelsen en del hyggeligere.

Bedre for miljøet

Der er flere grunde til, at den infrarøde teknologi er mere skånsom for miljøet end de gasvarmelamper. Først og fremmest er gas et fossilt brændstof, dvs. det er mere skadeligt for vores miljø. Den eldrevne infrarøde varmelampe er derfor en grønnere løsning, og selv med en infrarød varmelampe i mindre størrelse, som ikke bruger så mange watt, kan du opvarme et rimelig stort areal. Der er også mindre spildvarme ved den infrarøde teknologi, da det kun dem, som rammes af bølgerne, der opvarmes. Det sparer både dine penge og miljøet.