Brug et arkitektfirma i København, når du skal renovere

Her gør vi dig klogere på, hvorfor du skal tage en restaureringsarkitekt med på råd

Der er noget helt særligt over en bygning, der blev bygget for mange år siden. Valget af materialer, byggeskikken, kompositionen af elementer i boligen fortæller unik historie om den tid, den er bygget i. Er det mon et arkitekttegnet parcelhus fra 60’erne eller en klassisk murermestervilla fra 1920’erne? Hvert årti har sine særlige byggeskikke, som er attraktivt i et byggemiljø, der i dag er præget af byggeboom og standardiserede boliger.

Ejer du, eller har du netop lige købt en lejlighed eller et hus, som rummer masser af historie, detaljer og charme? Så er du først og fremmest heldig – og forpligtet til at passe så godt på de oprindelige detaljer som overhovedet muligt. Har du samtidig et ønske om at renovere boligen, så den lever op til nutidens levestandard? Så er der rigtig god grund til at tage et arkitektfirma i København med på råd.

Det kan en restaureringsarkitekt hjælpe dig med

Først og fremmest har restaureringsarkitekter indgående erfaring med, hvordan man restaurerer bevaringsværdige og fredede bygninger. De har været involveret i mange andre restaureringsprojekter, så de ved, hvordan det gøres bedst, så standarden forbedres, uden at de oprindelige detaljer viskes væk.

Samtidig har restaureringsarkitekten kendskab til, hvordan man byggede for 50, 100 og 150 år siden. Byggeskikkene har ændret sig meget gennem tiden, og mange håndværkere i dag ved ikke, hvordan man byggede for bare 50 år siden. Det kan arkitekten rådgive om.

Restaureringsarkitekten sørger for, at der er styr på hele processen fra start til slut. I starten af forløbet sporer du og arkitekten jer ind på, hvad der skal laves, og hvordan slutresultatet skal se ud, men herfra tager arkitekten over og styrer byggeprocessen. Vedkommende står for at kontakte diverse håndværkere, og at projektet afleveres til tiden, og at det er tilfredsstillende.

Overvej Drachmann Arkitekter som dit arkitektfirma i København

Står du overfor et større renoveringsprojekt, og kunne du godt bruge en erfaren sparringspartner i den forbindelse? Så er Drachmann Arkitekter i København værd at se nærmere på. De holder til i Indre By og har arbejdet som arkitektfirma i København i mere end 40 år. Derfor får du med Drachmann Arkitekter et erfarent hold med ombord, uanset hvilket restaureringsprojekt du står overfor.