Sammen er vi bedst

Vi har altid sat en ære i at leve op til vores kunders forventninger – og gerne lidt til. Du vil opleve et stærkt engagement fra alle medarbejdere, som går langt for at hjælpe og imødekomme dine ønsker. Det gælder, hvis der er særlige ønsker til produkter, logistikløsninger, dokumentation eller andet. Hver dag gør vi, hvad vi kan, for at hjælpe vores kunder godt i mål med deres projekter.

Et ord er et ord. Igennem mange år har vi opbygget en stærk kultur, hvor vi holder, hvad vi lover hinanden. Det gør os til en troværdig og pålidelig samarbejdspartner, hvilket vores mange og lange kunderelationer også vidner om.

 

Standard- og kundetilpassede løsninger

Du kan vælge i et bredt og dybt sortiment af tilbehør til tag og facade. Sortimentet til især tagpaptage omfatter produkter til afvanding, udluftning, inddækning, fastgørelse, kabelgennemføring m.m. samt bygningsprofiler, som afslutter tagkonstruktionen.

Vi er specialiserede i at fremstille produkter som matcher vores kunders behov. Blandt andet producerer vi dagligt kilometervis af bygningsprofiler på specialmål i et væld af farver og udformninger, som monteres på tage, på facader og ved vinduer og døre. På huset nedenfor kan du se, hvor vores produkter for eksempel anvendes.

 

Intet er for stort, for småt eller specielt

Hvad end det drejer sig om bygningsprofiler, udluftningshætter, inddækninger eller noget helt fjerde er vi, i tæt samarbejde med kunden, klar til at tilpasse produktet ud fra ønskede mål, i særligt materiale, farve etc. Vi tilpasser også gerne mål og tagmembraner på afvandingsprodukter, som også er en stor spiller i vores sortimentsliste. Udover at tilbyde vores eget store produktsortiment leverer JUAL også unikke produkter til private label- og OEM-kunder.

JUAL kan producere ud fra kundens tegningsmateriale, og ofte er en håndskitse eller en snak over telefonen alt, vi har brug for. Intet er principielt for stort, for småt eller for specielt.