Brug for renovering af elinstallationer? Find en elektriker

Sidder du i en gammel bolig, der skal bygges om, så kan du evt. i samme ombæring få en autoriseret elektriker til at se på boligens elinstallationer. Gamle elinstallationer kan godt være farlige, og som lægmand er der grænser for, hvad du selv må give dig i kast med, hvad arbejde med husets elektriske installationer angår. Og elrenovering på en ejendom kan omfatte talrige forskellige arbejdsopgaver.

Elrenovering kan omfatte mange forskellige opgaver

Ønsker du at finde et firma til renovering af elinstallationer, kan du fx kontakte 50 Hertz med base i København. Renovering af elinstallationer kan bl.a. betyde udskiftning af ledninger og stikkontakter samt tjek af dit HPFI-relæ. Ved siden af elrenovering specifikt kan en elinstallatør selvfølgelig også træde til ved behov for hjælp til elinstallationer mere bredt. Fx kan de tilse hvidevareinstallationer.

Få hjælp til planlægning af installering af udendørs belysning

Ønsker du at få udendørs belysning, så du ikke famler rundt i mørket, når du træder rundt uden for hjemmet en vinteraften? Her bliver det aktuelt at tage fat i en autoriseret elektriker, som kan hjælpe med at projektere og installere den udendørs belysning. Opstår der problemer med indre eller ydre belysning, der ikke kan tilskrives en sprungen pære/lysstofrør, kan de også hjælpe med fejlsøgning.

Find en elektriker, der kører i døgndrift

Står du pludselig uden strøm eller med en defekt elinstallation, behøver du faktisk ikke vente, til det bliver morgen. For det er faktisk nemt at finde elektrikere med døgnservice, som kan rykke ud til dig akut. At du giver dig i kast med at nørkle med hjemmets installationer selv, er et no-go, så vid, hvem du kan ringe til, når du pludselig har en fyldt fryser uden strøm og så skal bruge en elektrikers hjælp.

Sidder du i København, kan du nemt finde en elektriker at ringe til, som rykker ud i døgndrift.