Byg en stærk IT-infrastruktur med veludviklet og fremtidssikret platform

I dag er det mere end nogensinde en nødvendighed at have en sund og stærk infrastruktur der kan bære en organisation i fremdrift. Med en skræddersyet IT-løsning kan din organisation tage værdifulde beslutninger baseret på rigtig data. Med en stærk it-infrastruktur kan medarbejdere let kommunikere indbyrdes og med kunder og leverandører. En IT-infrastruktur indebærer områder som mailsystem, arbejdsprogrammer, apps og meget andet. 

Der findes stærke teknologier til HR, leverandørstyring, kontraktstyring, projektstyring og digital signatur. Teknologierne Microsoft 365, WorkPoint 365 og Power Apps kan bistå virksomheder til en forbedret og automatiseret IT-infrastruktur. 

Power Apps er en smart it-løsning til virksomheder 

PowerApps er i sin kerne en platform som en tjeneste. Det giver dig mulighed for at oprette mobilapps, der kører på Android, iOS, Windows (moderne apps) – og med næsten enhver internetbrowser.

PowerApps er nemlig også en mobilapp! Historisk set har udviklingen af mobilapps involveret at skabe apps til hvert operativsystem, de skal køre på (en til iOS, en til Android, en til Windows). Dette tredobler i det væsentlige dit udviklingsarbejde, tredobler dine supportomkostninger og øger de udviklingsressourcer, du har brug for til at oprette forretningsapps. Det er genialt i forhold til et arbejde på farten, eller let og hurtig adgang over telefonen, steder hvor computeren ikke er tilgængelig. Det øger både graden af effektivitet, men også den overordnede kvalitet. 

Med PowerApps Mobile Apps kører alle de PowerApps, du opretter, gennem PowerApp-appen. Det tager sig af forskellene mellem operativsystemerne og giver dig bare mulighed for at køre dine apps. Det er i bund og grund en container, der gør mobile apps meget nemmere at bruge på tværs af mobile platforme.

Virksomheder ser vigtigheden i sikker data i skyen 

Microsoft 365 er med de klassiske Office-programmer ofte introduceret i mange brancher. Det giver derfor god mening at supplere med WorkPoint, som optimerer udnyttelsen af de mange værktøjer, der ud over den velkendte Office-pakke er en del af Microsoft 365. Med WorkPoint 365 får du effektiv on- og off-boarding med automatiske sletterutiner, og så undgår du som organisation at data kan havne mellem to stole, da HR-processen sker automatisk, og et kompatibelt system som også tager højde for de følsomme GDPR oplysninger.