Fordele ved ladestande, for virksomheder

For en arbejdsgiver er der mange fordele ved at få installeret en ladestander i nærheden af virksomhedens lokaler, ved at etablere en, eller flere ladestande hjælpe du også med at forebygge et dårligt klima, ladestande til elbiler leder til et reduceret pres på vores klima og på samtid givet du god service til personalet.

Udviklingen i forhold til omstillingen til bedre og mere miljøvenlige brændstoffer går stærkt på tidspunktet. Salget af elbiler stiger meget. Ikke så mærkeligt i sig selv, i betragtning af den ret dystre virkelighed, vi lever i. Nu skal samfundet tilpasse sig så hurtigt som vi kan.

Med elbiler kræves der helt andre infrastrukturer, og det er noget, som alle skal tage med. En ladestand var en sjælden syn for blot få år siden. I dag er de overalt. Selvfølgelig – uden dem vil mange elbiler ikke kunne fungere. Det er derfor noget, du som arbejdsgiver skal tage fat i. At handle og tilpasse sig er indlysende og nødvendigt.

Installer ladestander til virksomheder af en elektriker

At få installeret en ladestand på din virksomheds adresse giver mange fordele. Både medarbejdere og kunder kan benytte standen eller standende. Bruger virksomheden firmabiler, kan du nu uden videre nu kunne købe elektriske biler. Der er også tilskud til installation af ladestande.

Strøm, tilslutning og kabler kan være ting, du skal tænke over, før du installerer en ladestand. Derfor er det en god idé at kontakte en seriøs elektriker virksomhed. Sammen gennemgår I jeres virksomheds behov, og hvad løsning der passer bedst til jer. Når du har modtaget et tilbud og truffet beslutning, er der naturligvis garantier og mulighed for en serviceaftale. Det vil være et overskud for både miljøet og virksomheden.

Mht. til serviceaftaler og lave priser, så anbefaler vi at du kontakter en lokal elektriker, f.eks. hvis du bor i Valby, kontakt en lokal elektriker Valby og hvis du bor i Nordsjælland, så får du hurtigere service, hvis du kontakter f.eks. en elektriker i Hellerup (nord for København).