Opbyg en stærk IT-infrastruktur i virksomheden med den rette IT support

Mange mellemstore virksomheder har i dag ikke tænkt it sikkerhed ind i deres forretning, og det kan være grundet mangel på viden på området. Virksomheder uden den store form for it sikkerhed tilknyttet kan i dag opleve ubehagelige forandringer i deres data, da de ikke er forsikret heromkring. Det kan være skadeligt for din virksomheds økonomi og databeskyttelse, hvis der kommer uventede gæster indenfor virksomhedens mure, og det kan koste dyrt. Hvorfor vente til det er for sent med at rette op på fejlen ved ikke at være dækket ind overfor cyberangreb. Med den rette it support kan I komme i gang med en sikret dataplatform som følger alle de fornødne regler og krav for et sikret setup.

Intelligent Business Intelligence øger it sikkerheden internt

Business Intelligence er også en del af GDPR og med relevant informations- og datasikkerhed arbejder du både hurtigere og mere enkelte med den rigtige mængde data, lige når du skal bruge det. Ønsker du også at få styr på it-sikkerheden kan det være en god idé at få sparring og hjælp fra professionelle på området. Unit-IT laver nærværende it-løsninger til alle slags virksomheder, store som små. 100 specialister fordelt på 7 lokationer, som kan være behjælpelig med din nye it platform. 

Cybersikkerhed med sikret og brugervenlig mail med integreret i Cloud 

Cloud sikkerhed skal sikre brugeren med sikker login til skyen uanset hvilken afdeling eller område som du ønsker adgang til. Brugernavn og password skal sikre høj sikkerhed og brugervenlighed. En Agil Arbejdsplads gør data nemt tilgængeligt for alle de rigtige brugere og er bundet op med en Office pakke, hvor de nødvendige tjenester er til rådighed. Ved en integration i form af en Office pakke kan man nemmere forbinde og skabe gode relationer mellem medarbejdere, kunder og leverandører. 

En Agil Arbejdsplads sikrer et system der nemlig giver en højere grad af personlig sikkerhed, samtidig med at møder og interne aftaler lettere kan overholdes. Ved at få implementeret en skræddersyet IT-løsning har din virksomhed en større, mere sikker og brugervenlig brugerflade, som skal være med til at sikre den interne og eksterne drift i virksomheden langt ud i fremtiden.