Pris for algebehandling

Pris for algebehandling

Pris for algebehandling spænder vidt alt afhængig af behandlingstype. Det er en billig investering der betaler sig i sidste ende. Du vedligeholder og forlænger ikke blot levetiden på dine overflader, du sparer dig selv for en masse unødvendige omkostninger.

Pris for algebehandling med miljøgodkendt algemiddel

Det er kun miljøgodkendt algemiddel der bliver benyttet til bekæmpelse mod algerne. Det vil sige at dine behandlede overflader eller omkringliggende ting, ikke tager skade af midlet. Det er kun algerne midlet går ind og bekæmper. 

 

Pris for algebehandling afhænger af, hvilken type overflade du ønsker behandlet. Er det dit tag er det muligt at få det til 725 kr. for max 100m2 eller 925 kr. for max 300m2. Det er en billig og nænsom løsning for dig og dit tag. Endvidere værner du også om naturens ressourcer, da du forlænger levetiden på dit eksisterende tag.

 

Det er muligt at købe pakker, hvor alle dine overflader får algebehandling, det vil sige dit tag, terrasser, indkørsel og gangstier. Det er pakker til fornuftige priser, som alle kan være med på. 

Pris for algebehandling på abonnement

Det er også muligt at få årlige algebehandlinger af sine overflader. Her er det muligt at få det man kalder for et abonnement. Det betyder en årlig rensning af dine overflader. Og det giver mening med årlige algebehandlinger af sine overflader, da det holder algerne væk.

 

Det anbefales specielt ved huse med ældre tage eller udsatte huse, som er omgivet af store træer. Det giver algerne god grobund for at vokse under de betingelser. Så ved en årlig algebehandling kan du holder algerne væk.

Algernes skader på overflader

Det er forskelligt hvilke skader alger forårsager, det afhænger jo af overfladens type. Men er det eksempelvis dit tag vi tager udgangspunkt i, kan algernes rodnet trænge ned i tagstenene, hvilket kan give vandindtrængning. Det kan give frostsprængninger, knækkede tagsten og i værste tilfælde et utæt tag. 

 

Dine fliser på terrassen eller i indkørslen får grimme mørke belægninger, der kan tage modet fra enhver. Her kan du også stå med ødelagte fliser på grund af vandindtrængning.

 

Find oplysninger og pris for algebehandling på nettet, her er flere algebehandlere der giver billige løsninger.