Guide: Disse ting skal du have fat i til den nye terrasse

Hvis du altid har drømt om at få en hyggelig terrasse derhjemme i haven, er det på tide, at du gør denne drøm til en realitet – det er nemlig ikke så svært, som du måske tror. Der er dog lige nogle forskellige ting, du skal ud og have fat til denne terrasse.

Havefliser til terrassen

Når du skal have lavet en terrasse, er der en masse forskellige måder at gøre det på. Måske du gerne vil have en terrasse med fliser? Så skal du ud og have fat i nogle fine havefliser, som du kan benytte dig af. Det er en god ide først og fremmest at finde ud af, hvilke mål disse fliser skal have. Måske du vil have 50×50 fliser? Så Se udvalget af 50×50 fliser hér.

Det er en også en god ide at overveje, hvilken farve disse skal have. Skal de bare være lysegrå, eller vil du måske have fat i nogle, som er lidt mørkere i farven?

Havemøbler, planter og hyggeligt pynt

Når du først har fået nogenlunde styr på fundamentet til terrassen, kan du begynde at finde resten. Det er for eksempel noget som havemøbler, du skal have fundet – det gælder både noget som havestole, havebord og lignende. Du kan også finde en udendørs sofa, som kan stå på terrassen, som man kan sidde på, når man bare gerne vil slappe af.

Derudover kan du tilføje en masse planter i farverige og flotte krukker. Overvej også at tilføje plantekasser, hvor du blandt andet kan så krydderurter i. Tilføj også gerne nogle flotte udendørs lamper, som kan tændes, når i skal sidde på terrassen om aftenen. Alt dette er altså ting du skal ud og have fat i, hvis du skal have lavet en terrasse derhjemme.