Når plænen er helt ny.

græs

Et nybygget hus, eller den totalt omlagte have kan blive brugbar allerede samme dag.

I stedet for at vente mange uger på en nysået græsplæne, som MÅSKE bliver ok, eller som kræver omsåning, så kan du få en på perfekt grøn plæne, der kan bruges med det samme.

Prisen på rullegræs er faktisk ikke så dyr som mange tror, og så undgår du en masse tidsspild og besvær.

Rullegræs kan bestilles til alle størrelser have, men jo mere der bestilles des billigere bliver det, faktisk helt ned til 20,- pr. kvadratmeter. Ud over at græsset allerede er veletableret med et stærkt rodnet, så er det også helt fri for ukrudt og mos.

Rullegræsset fra Volstrup er dyrket og plejet af greenkeepere som også er tilknyttet den Golfbane som støder op til græsmarkerne. Det er greenkeepere med mange års erfarring i vedligehold af banerene og de ved hvad der skal til for at få en flot grøn og blød plæne.

Prisen på Rullegræs kan beregnes med det samme online, og du kan vælge mellem 2 forskellige fragtmetoder, eller at afhente græsset i Nordjylland.

Fragmetoderne afhænger af hvor du bor i landet, men der er muligheder for alle lokationer. Du kan få rullegræs leveret direkte til døren eller helt ind i haven med en kran.

På hjemmesiden, finder du også en række guides i vedligehold af græsplænen, og hvilke typiske problemer du kan forebygge imod i de kommende år.

 

Volstrup skærer rullegræs hele året, så længe der ikke er frost i jorden, så du har masser af tid til at forberede og planlægge inden du bestiller.  Er du i tvivl om hvordan, så se siden om “vejleding”

 

GOd fornøjelse med din nye have.