Mangler du terrasselamper til din altan?

Hvis man snakker om terrasselamper eller terrassevarmer, som de også kaldes, så kan det nemt blive noget, som man bruger på sin store terrasse, når man ønsker at forlænge den danske sommer. Mange vil nok forbinde en terrassevarmer med en relativ stor genstand ligesom dem, som man finder hos restauranter og cafeer, men der findes også mindre terrassevarmere, da den store som restauranterne og folk med store terrasser bruger, nemt kan blive alt for voldsom på en mindre altan. De små terrassevarmere kan selvfølgelig også bruges til andet end at varme din altan op. Har du et lille udhus i haven, kunne en mindre og hængende terrassevarmer være oplagt.

Hvad er en hængende terrassevarmer?

Når det kommer til udbuddet af terrassevarmere, så er der stor diversitet og mange forskellige slags. Det betyder også, at der både findes den stående, store terrassevarmer og den mindre, hængende terrassevarmer. Begge dele har til formål at opvarme det ønskede område, og der er fordele og ulemper ved begge dele. Den hængende terrassevarmer er utrolig smart, hvis du har en mindre altan, hvor den store, stående terrassevarmer både vil blive for voldsom i forhold til varmeudledning og for stor rent plads mæssigt. Her er den hængende terrassevarmer perfekt, da den ikke optager noget plads og varmeudledningen er perfekt. Du kan også vælge den hængende terrassevarmer, hvis du ikke synes, at den stående passer ind på din terrasse eller altan men husk, at den stående ofte er mere kraftig i forhold til den hængende.

Stort udvalg

Som nævnt ovenfor, så er der et stor udvalg, når det kommer til terrassevarmere, da udover stående eller hængende også er forskellige designs og farver. Det er dermed vigtigt, at man kender sit budget og behov, da der er stor forskel på terrassevarmere. Ved at udvalget er relativt stort, kan I forhåbentlig nemt finde jeres kommende terrassevarmer.