Få styr på din loftisolering

Som husejer er der en lang række ting, du skal have styr på. Du skal sørge for, at din forsikring dækker det nødvendige. Du skal sandsynligvis bruge oceaner af tid på at holde både hus og have i orden. Og du skal af og til hyre håndværkere til at renovere og reparere huset. Håndværkere kan varetage et væld af opgaver, der knytter sig til din bolig. Én af de mindre kendte er loft- og efterisolering.

 

Hvad er loftisolering?

Loftisolering udgør den allerøverste del af husets klimaskærm. Da husets varme selvsagt stiger opad, er det essentielt, at du efterisolerer husets loft. På denne måde kan du nemlig undgå, at varmen fra huset forsvinder.

 

Hvad er fordelene ved loftisolering?

Når du hyrer en håndværker til at efterisolere dit loft, opnår du særligt fire store fordele. Først og fremmest får du, når isoleringen er gennemført, et lavere varmeforbrug. Derved kan du på årsbasis spare mange tusinde kroner.

For det andet kan du får et stort økonomisk tilskud i håndværkerfradrag, når du får loftisoleret dit hus eller din bolig.

For det tredje vil din bolig stige i værdi, når isoleringen er blevet gennemført. Loftisolering er som udskiftning af tag, vinduer og døre derfor en udgift, som økonomisk set bestemt kan betale sig på sigt.

Sidst men ikke mindst øger efterisoleringen din boligkomfort. I ældre huse er det ikke unormalt, at du kan opleve træk og kulde i krogene. Men med en bedre isolering vil du opleve, at varmen fordeler sig langt mere jævnt i hjemmet.

 

Hvorfor skal jeg hyre Halbergs til at lave min loftisolering?

Der er flere grunde til, at du med fordel kan hyre Halbergs til at varetage din loft- og efterisolering. Halbergs håndværkere er alle eksperter inden for isolering, og derfor kan du være sikker på hurtig og effektiv service, når du hyrer Halbergs.

Halbergs samarbejder med Plant Et Træ, og derved kompenserer de for den co2-udledning, som der sker ved loft- og efterisolering. Halbergs er derfor et miljøvenligt håndværkervalg. Dertil er Halbergs medlem af Dansk Byggeri, og du er altså sikret et professionelt stykke arbejde udført af medarbejdere på dansk overenskomst. Er du stadig ikke overbevist om, at Halbergs er det rette valg? Så tjek de mange positive anmeldelser, som firmaet har fået på Trustpilot.

 

Hvad koster loft- og efterisolering?

Efterisolering af loft pris afhænger helt af din bolig. Du kan finde din pris ved at booke et gratis konsulentbesøg hos Halbergs.