Pris på loftisolering 

Pris på loftisolering 

Pris på loftisolering afhænger af, hvilken type isoleringsmateriale du vælger at benytte dig af. Det starter som udgangspunkt fra 99 kr. pr m2 og op til 109 kr. pr m2 at efterisolere loftet. 

Valg af isoleringsmateriale viser pris på loftisolering

De fleste isoleringsvirksomheder kører med de samme priser, men det er muligt at få et afslag i prisen, hvis det ikke kun er loftet der skal efterisoleres. Nogle af de produkter der benyttes til efterisolering på loftet er følgende produkter papiruld, glasuld og stenuld. 

 

Her kan du få et overblik over priserne på produkterne

  • 200 mm papiruld koster kun 99 kr pr m2
  • 200 mm glasuld koster kun 109 kr pr m2
  • 200 mm stenuld koster kun 109 kr pr m2

 

Prisen for indblæsningen af 200 mm isoleringsmateriale, er momsen også inkluderet.

Det vil sige at du får dækket materialet, indblæsningen og arbejdet for de nævnte priser.

 

Ønsker du der skal laves materialestop ved indgangshullet til loftet, materialestop ved spærene eller nyopført gangbro kommer dette oveni prisen. 

Priserne variere efter hvor meget du ønsker lavet, men prisen vil ligge på 120-160 kr. pr m2, her er alt inklusiv. Har du selv mulighed for at gøre noget af arbejdet, er der bestemt mange penge at spare. 

Indhent pris på loftisolering

De fleste isoleringsvirksomheder tilbyder gratis isoleringstjek. Her laves der en grundig opmåling og vurdering af, hvad der skal isoleres. Du vil få en grundig gennemgang af forløbet og et pris overblik over isoleringsarbejdet. Du vil endvidere få en beregning på, hvor meget din besparelse er på. Så kan du få et overblik over, hvor hurtigt din investering er tjent hjem.

 

Husk at isoleringstjekket er gratis og helt uforpligtende. Det er op til dig, hvad du mener der er bedst for din bolig. En loftisolering er typisk tjent ind på blot 3-5 år, og derfor en investering der betaler sig. Ikke blot for din økonomi, men også for dit indeklima.