Hvilke gulve er mest populære lige for tiden?

Ønsker du at være med på moden eller vil du gerne undgå, at vælge det samme gulv som alle de andre så kan du her læse hvilke gulvtyper, der ifølge www.flottegulve.dk er de mest populære lige nu.

Vinylgulve

Vinylgulve er et område, hvor der har været en stor udvikling de seneste år. Vinylgulve er ofte gengivelser af træ eller klinker, men tidligere så vinylgulvene ofte ret plastiske ud. Nutidens vinyler har derimod et meget mere naturligt udtryk og ligner ofte til forveksling originalen.

Det har danskerne for alvor fået øjnene op for og kombineret med at vinylgulve i dag fås i planke eller klinkeformat med kliksystem gør vinylgulvene til et af de absolut mest populære gulvvalg lige nu.

Vinylgulve giver en god gangkomfort, bidrager til en god lydakustik og er nemme at rengøre og vedligeholde.

Laminatgulve

Ligesom vinylgulvene er laminatgulve ofte en gengivelse af enten et træ eller et klinkegulv og også et moderne laminatgulv ligner til forveksling den ægte vare.

Derfor er det måske heller ikke overraskende at laminatgulvene lige nu også er en af de mest populære gulvtyper hos danskerne.

Laminatgulve findes i utroligt mange smukke designs og især laminatgulve i plankeformat med et naturligt lyst eller gråtonet trælook er meget populære netop nu.

Et laminatgulv er også en gulvtype, der kræver minimal pleje og mange laminatgulve kommer i dage med lange garantier.

Sildebensgulve

Engang var et sildebensgulv forbeholdt de velhavende og kunne især findes i herskabsboliger. I dag er billedet et helt andet og sildebens gulve er blevet utroligt populære.

Det skyldes ikke mindst at både klikvinyler og laminatgulve i dag også kan fås i stavparketformat, der kan lægges i det velkendte klassiske sildebensmønster.

De nye gulvtyper betyder, at et sildebensgulv kan fås på et mindre budget og kliksystemet gør, at det er nemmere selv at lægge et sildebensgulv, hvorved du også kan sparer udgifterne til montage.

Sildebensgulvene er lige nu populære både i de klassiske trævarianter samt i de nye udgaver i vinyl og laminat.