Sådan vælger du det rette trægulv til din bolig

Trænger din bolig til nye gulve, eller vil du bare gerne opgradere de gamle? Så bør du overveje at vælge nye trægulve, der giver dig en bæredygtig belægning, der vil holde i rigtig mange år.

Der findes imidlertid rigtig mange muligheder inden for trægulve til boligen, hvorfor det kan være svært at finde frem den helt rigtige belægning for netop dig og din bolig.

Forskellige træsorter kommer i mange forskellige farver, mens også selve forarbejdningen af træet varierer meget fra sted til sted. Netop derfor er det en god idé at tænke lidt over, hvilket trægulv du gerne vil have, samt hvad dine behov med gulvet er.

Du kan læse mere og finde frem til et nyt og smukt gulv hos Moland trægulve, hvor du finder et bredt udvalg af gulve i træ som eksempelvis SUPER EG, der giver dig et af de mest holdbare trægulve på markedet.

Hvor i boligen skal du have trægulv?

Når du skal ud og købe nye trægulve, skal du først og fremmeste kigge på, hvor gulvet skal placeres. Det er nemlig ikke alle rum, som egner sig til et trægulv, og hvis du påtænker at lægge et trægulv i eksempelvis et bryggers eller et køkken, bør du være ekstra opmærksom på at vælge en trætype, som kan holde til det ekstra slid, et gulv bliver udsat for i disse rum.

Det er også vigtigt, at du tænker over en ting som gulvvarme, da ikke alle træsorter egner til at blive lagt i et rum med gulvvarme.

Hvad med udseendet?

Gulvets udseende spiller selvfølgelig også ind på det endelig valg. Her skal du først og fremmest afgøre, om du er til mørke eller lyse gulve, og om du gerne vil have meget struktur i gulvet, eller om udtrykket skal være mere rent og roligt.