Find dit næste projekt til sommeren

Sommeren nærmer sig hastigt. Er du typen, der altid har et eller andet projekt i gang om sommeren, er du havnet det rigtige sted. Du kan her finde inspiration til dit næste projekt. Det er slet ikke sikkert, at du allerede ved, hvad du skal kaste dig ud i – men higer du efter at kunne begynde, så læs med her.

En rustik og stilren gulvflise

Sommerens sol inviterer dig på mange af sommermånedernes lyse dage udenfor. Dog er der ikke garanti for, at det er det udendørs, der egentlig trænger til en omgang. Synes du som regel, at det er alt for varmt at opholde sig udenfor på de varme dage? Så kan du sagtens tillade dig at lede efter et projekt inde i hjemmet. Du kan for eksempel begive dig ud i at lægge fliser i køkkenet eller på badeværelset. Det kan eksempelvis være skifer fliser. Du kan finde skifer fliser i flere former og farver.

Skifer fliser kan tilføje et rustikt, men stadig elegant, udtryk til et rum. Skifer er en bjergart, og derfra kommer det rustikke. De kløves ikke helt flade, da de er opbygget af lag, som kan ses – selv efter kløvningen. Det tilføjer et naturligt og smukt look til fliserne, der kan pryde dit hjem.

Er et orangeri noget for dig?

Mangler du ikke umiddelbart et nyt gulv, og vil du egentlig gerne være udendørs? Da kan du for eksempel gå i gang med at bygge et orangeri. Orangerier er på det seneste blevet yderst populære i de danske haver. Det er et slags indendørs uderum. Et orangeri kan indrettes med lækre møbler og en masse planter som i et drivhus.

Du er omgivet af din haves ynde, men sidder samtidig inde bag glasvæggene. Er det en blæsevejrsdag, holder du dermed både varmen og kan stadig nyde de grønne omgivelser.