Newyorker indretning – sådan gør du

Er du også bare vild med newyorker-stilen? Det moderne og rå udtryk passer rigtig godt til lejligheder eller nybyggeri, og kan være en fed måde at udtrykke sin smag i indretning på. Har du brug for inspiration og tips til, hvordan du opnår stilen? Så læs med her!

Rå gulve og vægge

Et af de vigtigste elementer, når det kommer til at skabe newyorker-stilen, er at bruge rå beton og sten i indretningen. Er du vild med udseendet af beton, kan du overveje enten epoxy eller polyurethan til at skabe et lækkert newyorker gulv. Disse gulve har det flotte rå udtryk, men er også rigtig nemme at rengøre. Derudover er de slidstærke og kan holde sig flotte i mange år. Det er både flot og brugervenligt!

Newyorker-stilen er kendt for de rå murstensvægge. Du kan vælge at beholde de rå mursten i hele rummet, eller du kan overveje at lave en accentvæg med det rå og så male resten af rummet. På den måde skaber man en fed kontrast, og det er det newyorker-stilen bl.a. handler om.

Benyt metal i indretning

Metal er et andet kendetegn i newyorker indretning, og der er masser af måder, du kan inkorporere metal i din indretning. Glasvægge er et godt eksempel, som også er meget populært lige for tiden, med store flotte ruder adskilt af sort eller mørkt metal. Det er en god måde at opdele et rum på, hvor der stadig slipper lys igennem, så det føles større. Et andet stilistisk trick er at bruge synlige rør i indretningen. Har boligen dem allerede naturligt, kan du fremhæve dem ved at male dem eller hænge lamper eller planter ned fra dem. Man kan også købe rør til pynt, hvis de ikke allerede forekommer i boligen, og man kan finde møbler såsom borde, reoler og tøjstativer lavet af sammensatte jernrør.