Find ro i din have med et støjhegn

En have er en lille oase, hvor det skal være muligt at finde ro og slappe af. Det kan dog være svært, hvis du har en meget trafikeret vej som nabo. En stor vej med masser af biler, der suser forbi, er et kæmpe irritationsmoment, hvis du bare ønsker at sidde i din have og nyde fuglesang samt en kop kaffe. Men hvad kan du gøre ved det? Du kan investere i et støjhegn.

Køb et smukt støjhegn til indhegning af din grund

For at få de bedste betingelser, når det kommer til fred og ro i haven, kan du altså vælge at få et støjhegn. Et støjhegn behøver ikke at være noget, der skæmmer din have. Tværtimod kan det være med til at forskønne haven, da du kan få flotte støjhegn i piletræ. Du behøver derfor ikke at frygte, at du skal se på noget grimt for at slippe af med støjgener

Med et støjhegn i piletræ får du en effektiv dæmpning af den omkringliggende trafikstøj, så du slipper for at skulle høre på larmen. Du kan altså få noget smukt at se på, og så bliver det ydermere nemmere at have en samtale med andre, når du sidder i din have. 

Når du skal have et støjhegn, skal du huske at være opmærksom på en bestemt ting. Jo højere hegnet er, desto bedre holder det larm og støj væk fra din have. Så et forholdsvis højt hegn giver det bedste resultat.