Sådan lykkes du med at forene boligrenovering og fritidsliv

Har du planer om at påbegynde en renovering af din bolig inden for den nærmeste fremtid? Særligt større boligrenoveringer kan være ret så omfattende, og de kan kræve ualmindeligt meget af din tid. Det kan af den grund være svært at forene boligrenovering og fritidsliv, men det er ikke umuligt. I denne guide får du en række gode råd til, hvordan du får det hele til at gå op i en højere enhed, når du renoverer din bolig.

Brug tid på at planlægge projektet

Planlægning er nøglen, hvis du ønsker at have et fritidsliv under boligrenoveringen. Planlæg så meget som muligt, inden projektet skydes i gang. Det giver dig mere overskud og tid til eksempelvis at ses med vennerne, samles til familiefødselsdag eller lede efter kærligheden. Det kan imidlertid være svært at komme ud og mødes med nye mennesker, imens du renoverer din bolig. Her kan du med fordel gøre brug af online dating, så find den bedste dating side og kom godt i gang.

Vær’ ikke bange for at spørge om hjælp til projektet

Hvis projektet ser ud til at trække ud, så skal du ikke være bange for at spørge om hjælp til at nå i mål med projektet. Påtænker du at klare det hele selv, kan det betyde, at du må gå på kompromis med dit fritidsliv. Med et par ekstra håndværkere på projektet kan du dog hurtigt få projektet tilbage på sporet ifølge tidsplanen og derfor have tid til det, du foretrækker at bruge din fritid på.

Væbn’ dig med tålmodighed

En boligrenovering kan tage lang tid. Det er en periode, hvor du helt naturligt vil have mindre fritid, end du almindeligvis har. Hvis du gør din omgangskreds opmærksom på dette, vil de med garanti kunne forstå, at du ikke har tid til at ses i samme omfang, imens renoveringen står på.