Dit nye multifunktionelle værktøj

Når man står midt i et renovationsprojekt eller et større husprojekt, ville man ønske, at man havde alt værktøj der findes, ude i skuret. Men de færreste kan tjekke alle firkanterne af, når det kommer til værktøj. Der er dog visse maskiner, som kan gøre underværker for dig og de materialer, du beskæftiger dig med. Det er værd at overveje at investere i den slags, som kan lidt af det hele. Læs med her.

Klarer møgopgaverne

Mange moderne værktøjer har ikke kun en funktion, og selvom saven og hammeren altid vil have sine pladser i værktøjskassen, så er elværktøj vejen frem. skal du bore i hård beton? Jamen, så er en borehammer vejen frem for dig. Det er et værktøj, som netop er fremstillet til den slags genstridige opgaver, du ikke kan løse med din almindelige boremaskine. Borehammeren er ligesom et level op fra slagboremaskinen, som udnytter luftenergi til at skabe en meget kraftig slageffekt. Det er jo fantastisk til den slags møgopgaver, som at bore i- eller vælte betonvægge. Men det er ikke kun det, borehammeren kan klare. Der findes en model til ethvert behov.

Gode råd

Skal du eksempelvis fjerne fliser fra en væg? Så vil en mejselhammer være kanon. Denne kan også kombineres ved køb af en borehammer, hvor borre- og mejselfunktionen kan udskiftes. Det virkeligt smarte ved en moderne borrehammer er, at den er mobil. I hvert fald hvis du vælger en, der kører på batteri. Denne er god til de knap så tidskrævende projekter, hvor en borrehammer med ledning er god til langsommelige projekter. Desuden er det værd at overveje, om du ønsker et sidestøttegreb, hvis du skal bruge værktøjet til noget, som er hårdt at komme igennem. Dette kan nemlig gøre det lettere for dig både at holde og styre borrehammeren. Der er nok at tage stilling til.