Få orden på dit lager med industrireoler

Hvis du ikke har en god orden på dit lager, så bruger dine medarbejdere alt for meget tid på at lede efter det ene og det andet. Ikke nok med at det tager en masse tid, så er det også meget frustrerende for medarbejderne ikke at kunne finde det, som de har brug for. Det kan ødelægge enhvers arbejdsmoral. Derfor bør du sørge for, at der er orden på dit lager. Det kan du blandt andet gøre med hjælp fra industrireoler

Vælg de rigtige industrireoler

Der findes mange forskellige industrireoler, hvorfor du skal bruge lidt tid på at tænke over, hvilken type reol du egentligt har brug for. Er du det mindste i tvivl, bør du få hjælp og rådgivning fra selve forhandleren. 

  • Lagerreoler

En lagerreol er ikke bare en lagerreol. Der findes nemlig rigtig mange forskellige former for lagerreoler. Lagerreoler kan være alt lige fra arkivreoler til plukreoler, småvarereoler, værkstedsreoler, boltreoler, stålreoler samt stigereoler. 

Du kan altså vælge mellem en del forskellige lagerreoler. Denne type reol består typisk af fire ben, der er placeret to og to, og så er den sat sammen til en form for stige. Herimellem er det muligt at montere en hylde. De forskellige navne hentyder blot til, hvordan den valgte lagerreol skal anvendes. 

  • Pallereoler

Der findes pallereoler til forskellige formål og behov. Når du skal vælge en pallereol, skal du gå ud fra, hvad dine paller vejer samt hvor meget plads, der er til pallereolen. Derudover er det værd at være opmærksom på, at der er en del lovkrav til pallereoler, da sikkerheden er yderst vigtig.