Flyt byggematerialer uden besvær

Flyt rundt med byggematerielerne, uden det går ud over kroppen.

Løft af tunge emner er årsag til de fleste arbejdsskader på byggepladsen. Skaderne kan være ulykker, pludselige løfteskader eller nedslidningsskader, der opstår efter længere tids arbejde med tunge løft.

En vakuumløfter håndterer emner i mange forskellige former og størrelser, som vejer op til 300 kg. Det er betydeligt nemmere at løfte og håndtere emnet med en vakuumløfter, enten ved hjælp af en løfteslange eller en talje monteret på eksempelvis en svingkran.

Fordele ved vakuumløfter

En vakuumløfter er god at bruge, hvis man fortager gentagende løft på byggepladsen. Ved at bruge en vakuumløfter til arbejdsopgaverne, kan man skabe en langt hurtigere proces og skånsom arbejdsdag. Den helt store fordel er, at man kun behøver at have en enkelt ansat til at styre vakuumløfteren.

Kontakt Manupak for mere information om vakuumløftere

Flyt og byg

Vakuumløftere kan tage bruges til flyt af sække, fliser, planker, plader og meget meget andet.

Ekstra tunge emner løftes ved at benytte en større vakuum slange.

Lange emner kan flyttes ved at bruge forlængelse på løfterens håndtag.

Emner kan drejes 360 grader

Med travers kraner og flexbaner, kan løfteren flytte emner over store områder, så på og aflæsning af lastbiler kan foregå i en enkelt proces.

Skån kroppen

Ved arbejde, hvor der udføres mange løft hver dag, skal den samlede vægt tages i betragtning i vurderingen af, om arbejdet kan være sundhedsskadeligt. Arbejdsstilling, bevægelser, energiomsætning og tidspres i forbindelse med løfte- og bærearbejde har betydning for den fysiske anstrengelse og for risikoen for pludselige skader.

Bæres emner tæt på kroppen, kan der løftes helt op til 50 kg uden brug af hjælpemidler, hvor bare en afstand på 45 cm fra kroppen bringer vægten på emner der må løftes manuelt helt ned til 15 kg, og helt ned til 3 kg, hvis man vil undgå anmærkninger fra tilsyn.

Hjælp dine medarbejdere på byggepladsen og få en vakuumløfter.