Mangler du kuverter til din virksomhed?

Selvom vi lever i en tid, hvor flere og flere facetter af samfundet bliver digitaliseret, så betyder det ikke, at der ikke er behov for fysiske breve en gang i mellem. Hvis du gerne vil blive klogere på, hvordan du finder de budget kuverter til din virksomhed, som du skal bruge i forbindelse med dit arbejde, er du kommet til det helt rigtige sted!

I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive præsenteret for, hvordan du finder de budget kuverter med udgangspunkt i dine behov og størrelsen på kuverterne.

Hvad er din behov?

Det første, som du skal finde ud af, når du skal finde de rigtige kuverter, er dine behov. Det er dine behov, som er medvirkende til at bestemme, hvilke og hvor mange kuverter, du har brug for. Hvis du eksempelvis ved, at du sender ca. 100 kuverter om måneden, er det en god idé at bestille omtrent det antal.

Det hænger sammen med, at kuverters lukkefunktion er produceret med lim, som størkner med tiden. Derfor skal du ikke bestille en større sending på én gang, fordi du kan risikere, at nogle af kuverterne ikke kan lukkes til sidst, fordi limen er blevet for gammel.

Forskellige størrelser på kuverter

Det kan være fristende at tro, at kuverters størrelse bliver kategoriset på samme måde som papir. Men det er ikke helt rigtigt. Papir bliver kategoriseret med A’er, og dertilhørende tal der definerer størrelsen.

Sådan er det ikke med kuverter, da de bliver kategoriseret med andre bogstaver som eksempelvis C og M. Nedenfor kan du se, hvad målene er på de mest udbredte og populære kuverter, der bliver brugt i Danmark:

  • C5 kuvert måler 162 x 229 millimeter

  • C4 kuvert måler 229 x 324 millimeter

  • M5 kuvert måler 155 x 220 millimeter

  • M65 kuvert måler 112 x 220 millimeter